Blå Mølster

Stavanger Aftenblad har satt opp en tilnærmet komplett liste over alle strengenapperne i fylket, og inviterer leserne til å stemme fram Rogalands Beste Gitarist – sannsynligvis vel vitende om at dette prosjektet kommer til å legge død all sosial omgang mellom regionens strengeinstrumentalister i mange, mange år framover. Alle kandidatene bedyrer at dette er fullstendig betydningsløst, at det ikke går an å kåre noen «beste» gitarist alligavel, og at det hele selvsagt er harmløs moro.

Før de setter seg til sine respektive tastaturer og klekker ut underhånds Facebook-kampanjer og rekrutterer Trondheims-studerende søskenbarn til å spre «stem-på-fettern-min»-spam over hele NTNU. Og gråter seg bittert i søvn hver kveld etter å ha sjekket status og funnet ut at de fortsatt bare har mobilisert en lusen prosent eller to. Det skal bli kjekt å gå på konsert framover, med band der gitaristen såvidt klarer å produsere noen gjesne, selvtillits-blottede klynk. Notat til teknikere: Ikke sett opp koremikk til  noen med mer enn fire strenger. De kommer til å bruke den til gråtkvalt utskjelling av publikum, iblandet rasende «ingen-er-glad-i-meg»- og «her-har-jeg-holdt-på-i-femogtjue-år»-meldinger.

Og nå over til noe helt annet: Stavanger Aftenblad holder avstemning for å kåre Rogalands beste gitarist. La oss gjøre et lite sosialt eksperiment, bare for moro skyld, for å finne ut hvor stor påvirkningskraft denne nettsiden har: gå inn på denne linken og stem på Morten Mølster, Stavangers i særklasse mest særpregede og nyskapende strengesliter. Det skal bli skikkelig gøy å se hvordan det går!

Stikkord: , ,
Ett svar på “Mølster For President!”
  1. troll-jenta sier:

    Så klart at vi må være med på det!!! Han ER jo RÅFLINK, ingen tvil … så får vi se hvor mange som deler vår mening!!!
    Det er nok sant, at man ikke kan ta slike kåringer så veldig alvårlig, MEN at Mølster er en musikker som absolutt MÅ ta`s på alvår er det ikke noe tvil om :) !!!

  2.  
Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere. Login »