Ukens eksempel på tsw-på-youtube ble tatt opp i et NRK-studio på Marienlyst den 19. november 1991. Denne akustiske tv-spesialen kom altså i stand ganske på tampen av et vanvittig år – nærmere 120 konserter fra mars, da «Mother I’ve Been Kissed» kom ut, og fram til bandet stakk av til New York i november for å løpe maraton (d.v.s. Mølster, Abel og Wee løp, Osmundsen spiste kinamat og drakk brun-papirpose-Bourbon med Tom Skjeklesæther i Central Park, Hummervoll husker vi ikke helt hva gjorde – sannsynligvis deppet han over å ha blåst begge knærne i et halsløst test-halv-maraton i Overhalla et par uker tidligere), og spille på legendariske CBGB’s. Mer om den spillejobben en helt annen gang…

Det vanvittige tempoet TSW hadde holdt oppe gjennom året kan være med å forklare hvorfor hele orkesteret har noe zombie-aktig over seg på dette TV-opptaket. Alle sammen er rett og slett fullstendig fesne… og et par dager etterpå bar det videre til showcase i London, der Osmundsen presterte å miste den fete hatten han hadde kjøpt i NY.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere. Login »