Ukens retro-video er «Sometimes Serious» (enda en tsw-låt der tittelen er vrien å finne igjen noe sted i teksten) fra HuggerMugger-plata. Den ble klekket ut og regissert av Lauren Savoy, etter hvert Waaktaar-Savoy – det kan kanskje forklare at vi slapp unna med såpass mange innklipp av unge damer kun iført nipple-tape. Det er vanskelig å henge ut en alltid smilende liten amerikanerinne for kvinnediskriminering.

Videoen ble spilt inn i tospann med «Cries Like A Baby», kjent fra Singstar Norske Hits, og jeg mener å huske at det var ute i Nydalen i Oslo, der hvor TV2 lager mange av sine produksjoner i dag (tsw var der senest for noen måneder siden for å opptre på Senkveld med Thomas og Harald).

Jeg husker i alle fall at det, som alltid når man lager video, var en ufattelig langtrukken dag, på tross av alle de truseløse og ellers sympatiske modellene som sikkert kjedet seg minst like mye som oss. Jeg kom i hvert fall gjennom mesteparten av Douglas Adams´ «Mostly Harmless» («The Fifth Book In The Increasingly Inaccurately Named Hitchhikers Guide To The Galaxy Trilogy»), og det hjalp.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

2 svar på “Vintage video, del 3.”
 1. puspuspus sier:

  ååh, dette er seriøst en av de beste sangene, I VERDEN!!! <3 <3 <3 elsk! og videon er jo rå! YOU AND I WE NEED NO GUIDANCE, herreguuud mmmmmmmmmm GRRRRR jeg blir vill av sangen, haha.

  http://i16.photobucket.com/albums/b46/Spretten/abel/sometimes.gif <- noe av det beste i hele videoen, hehe. GALSKAPEN! <3
  WE GO THE WHOLE NINE YAARDS~~<3

  YOU AND I PLAY WITH THE RAZORBLADE, prrr.
  haha Abel tar så sinnssykt av i videoen. mmm 😀

 2. puspuspus sier:

  hahahh nå sitter eg og ser på MASSE gamle TSW greier.. takker være «trolljenta» her. sitter og fører de over til PC, så stay tuned ;D ;D ;D her var det masse greier. *SIKLEFRÅDEOSV*

 3.  
Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere. Login »